Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; FormValidator has a deprecated constructor in /var/www/arbejdsmand.dk/public_html/include/formvalidator.php on line 66

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/arbejdsmand.dk/public_html/include/fg_membersite.php on line 151
Arbejdsmand.dk

Velkommen.

Velkommen til arbejdsmand.dk, der er en portal, der formidler kontakten mellem personer der har brug for at få udført et stykke arbejde og personer, der tilbyder deres arbejdskraft. Dette sker gennem annoncering på hjemmesiden arbejdsmand.dk. Når du besøger arbejdsmand.dk accepterer du følgende vilkår. Disse ydelser stilles til rådighed for dig af:

arbejdsmand.dk

Att. Alexander Holk Henriksen

Værnedamsvej 4A, 4. th.

1316 kbh V, Danmark.

Brug af arbejdsmand.dk

Når du bruger arbejdsmand.dk accepterer du ikke at gøre følgende:

Misbrug af arbejdsmand.dk

Fortæl venligst os om eventuelle problemer eller stødende indhold, så vi sammen kan sikre annoncekvaliteten på arbejdsmand.dk. Arbejdsmand.dk forbeholder sig ret til at slette annoncer og/eller brugerprofiler, der ikke overholder arbejdsmand.dk's retningslinjer samt gældende lovgivning.
I særligt grove tilfælde af overtrædelser vil der ske politianmeldelse.

Indhold.

Som bruger på arbejdsmand.dk, indvilliger du i ikke at kopiere, ændre eller distribuere vores hjemmeside eller dens indhold, ophavsrettigheder eller varemærker. Når du opretter en profil eller en annonce på arbejdsmand.dk, udformer du selv annoncen. arbejdsmand.dk påtager sig intet ansvar for stavefejl eller forkerte oplysninger i annoncen mm.
arbejdsmand.dk forbeholder sig dog ret til at redigere i annoncen, såfremt den er i strid med arbejdsmand.dk's retningslinjer for annoncering eller lovgivningen i almindelighed.

Sikkerhed

Det er dit eget ansvar at lukke eller spærre din profil, hvis du har mistanke om, at din e-mail-adresse eller din adgangskode til arbejdsmand.dk er blevet misbrugt. Du kan til enhver tid uden yderligere varsel lukke eller spærre din arbejdsmand.dk profil.

Ansvar

Arbejdsmand.dk er ikke involveret i selve transaktionen mellem køber og sælger og er ikke selv sælger eller leverandør af varer eller ydelser, der annonceres til salg på arbejdsmand.dk. Vi fraskriver os ethvert ansvar for varer eller ydelser, som du køber ved brug af arbejdsmand.dk. Som bruger af arbejdsmand.dk indvilliger du i ikke at holde os ansvarlig for ting, som andre brugere annoncerer eller foretager sig. Arbejdsmand.dk er en platform, hvor stort set alt indholdet stammer fra andre brugere, så vi kan ikke garantere for nøjagtigheden af vores indhold eller brugerkommunikation, kvaliteten, sikkerheden eller lovligheden af det, der tilbydes.

Da arbejdsmand.dk blot skaber kontakten mellem mennesker sker dette på eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tab, uanset om det drejer sig om penge, goodwill eller omdømme der opstår som følge af din brug af vores hjemmeside og ydelser.

Garantier

Du accepterer, at brug af arbejdsmand.dk sker på egen risiko. Vi garanterer ikke, at Tjenesten er fejlfri eller at siden ikke vil blive afbrudt. Hvor det er tilladt efter loven, accepterer du, at Tjenesten leveres uden garantier.
Personlige oplysninger

Ved brug af arbejdsmand.dk indvilger du i, at arbejdsmand.dk indsamler, overfører, lagrer og bruger dine personlige oplysninger på servere placeret i Danmark og EU. Adgangskoden til din profil er strengt personlig og må ikke overdrages til andre. Hvis du mod forventning får mistanke om misbrug af din adgangskode, er det dit eget ansvar at spærre eller lukke din profil.

Generelt

Når du besøger arbejdsmand.dk, accepterer du ovenstående retningslinjer.
Har du kommentarer eller spørgsmål vedrørende ovenstående retningslinjer er du velkommen til at kontakte arbejdsmand.dk

arbejdsmand.dk

Att. Alexander Holk Henriksen

Gothersgade 17, 2.

1123 kbh K
Danmark

Ændringer eller rettelser

Arbejdsmand.dk kan opdatere og ændre disse vilkår til enhver tid, således at opdateringerne træder i kraft næste gang, du opretter indhold ind på arbejdsmand.dk. Arbejdsmand.dk forbeholder sig retten til, til en hver tid, at ændre forretningsbetingelser, priser mv. Arbejdsmand.dk er ikke ansvarlig for tab af oplysninger, mails eller billeder, der måtte gå tabt ifm. lukningaf en profil. Send eventuelle spørgsmål, kommentarer eller klager til arbejdsmand.dk.